Nieuws
 

Al sinds 2012 doet de Danswedstrijd Team van iKDA mee aan de (internationale) danswedstrijden en competities. Onze specialisatie is Performing Arts of anders – Podium danskunst. Hier hoort de Klassieke Ballet, Jazzdans, Moderne dans en Contemporary dans bij.

Ballet Wedstrijdteam van iKDA was de eerste in Nederland die met Klassieke Ballet op de international danswedstrijden ging optreden. Gevolgd door de iKDA Jazzdans team. iKDA Danswedstrijd team heeft 2 jaar achter elkaar mee gedaan met de Dance World Cup- DWC (2012 in Oostenrijk en 2013 in Engeland), met IFDPA (Disneyland Parijs in 2015), met IDO European Championships (Polen in 2016), IDO World Championship (Polen in 2013, Polen in 2014 en Duitsland in 2016) en World Dance Olympiad (in 2017 Rusland).

Op basis van de resultaten op de bovengenoemde danswedstrijden staat iKDA in de Top 5 van de Wereldklassement.

Hoe wordt je een lid van de iKDA Danswedstrijd Team?

Voor de Wedstrijd Team selecteren onze Staff/ trainers van de Wedstrijd Team de leerlingen uit Elite Dance company met ambities en ook wie de competities leuk vinden. Het gaat om de kinderen v.a. 4 jaar oud.

Als je niet in iKDA op de lessen zit dan mag je eerst Auditie doen en kijken wij of jouw dansniveau goed is om mee te doen met onze Danswedstrijd Team of hoe wij jou kunnen helpen op de juiste dansniveau te bereiken. Daar hebben wij een speciale lesmethode om de jongen kinderen op de danswedstrijden voor te bereiden.

Neem contact met ons op als je graag een auditie wilt doen voor de iKDA Danswedstrijd Team.

mei 10 @ 14:00
14:00 (2h)

Marianna Stefanovska

Verzoek Auditie

Did you like this? Share it!