Dreumes dansles

 

Dreumes en jonge peuters dansles met mama (leeftijd kidneren 1-2 jaar)

Vrolijke dansles voor dreumes met mama, papa of anderen familielid waarin kleintjes aan de wereld van dans worden geïntroduceerd. Het is een les voor kleintjes tussen 11 maanden oud en t/m 2 jaar oud. Dus als het kindje kan lopen (ook al is het nog niet helemaal zelfstandig) zijn de dreumes al welkom om voor de eerste dansles te komen.

Deze uniek lesprogramma werd door onze docente – Marianna Stefanovska ontwikkeld met als doel: heel kleine kinderen een mogelijkheid te bieden van de danslessen te kunnen genieten en tegelijkertijd zich fysiek te ontwikkelen. In de les worden dansjes zo opgebouwd dat het input maakt op de ontwikkeling van de volgende aspecten: motoriek, coördinatie, correcte/ gelijke spierontwikkeling van beiden beentjes, beiden armpjes en de rug, snelheid in beweging, muzikaliteit, het geeft grote input op de ontwikkeling op het leren praten van het kind.

 Wat zijn de pluspunten van de dreumes dansles:

  • Kleine groepen met extra aandacht voor de individuele ontwikkeling van elke kind
  • Betere en snellere fysieke en psychologische ontwikkeling van de dreumes/ jonge peuters
  • Kinderen maken kennis met verschillende dans- en muziekstijlen
  • Ervarende dansdocenten en eigen lesmethode
  • Gezellige sfeer by de dreumes dansles
  • Elke les kan de ouder veranderingen in de ontwikkeling van het kind zien

Vooral het is een prachtige mogelijkheid voor de ouders om wekelijks iets leuks te mogen doen met eigen kindje en genieten van elke moment van haar/ zijn eerste jaren. Om het nog leuker te maken wisselen wij de mama-lessen en papa-lessen regelmatig af. Want voor dat je het weet stapt jouw kind al naar de “zelfstandige” dansles.

Ruim 10 jaar geleden deze lesprogramma succesvol van start is gegaan en inmiddels honderden dreumes en jonge peuters (en hun ouders) hebben het gedaan.

mei 9 @ 10:00
10:00 (30′)

Evelina Martinova

Aanmelden PROEFLES

Did you like this? Share it!