Elite dance company

Bij iKDA vinden wij het belangrijk dat jong talent goede steun en veel mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen en vooraal verschillende ervaring in dansoptredens zou kunnen doen. Daarom hebben wij speciale groepen voor de kinderen die het dansen en het optreden heel leuk vinden en die willen zich meer op de optredens te  concentreren.  Naast extra optredens worden deze leerlingen regelmatig uitgenodigd om als modellen te werken voor de foto-shoots in verschillende bladen. Ook doen deze leerlingen mee aan de TV-programma’s. Dit zijn de groepen van de Elite Dance Company.

Jaarlijks selecteren wij zelf de leerlingen die in aanmerking kunnen komen voor de Elite dance company. Maar wij nemen ook de kinderen (v.a. 9 jaar oud) “van buiten af” die heel goed in Ballet zijn en graag op de hoger niveau zouden willen optreden. Deze kinderen moeten wel een auditie doen voor de Elite dance company.

iKDA Elite leerlingen krijgen uitgebreiden ballettraining incl. de workshops met de gastdocenten, dance camps en extra activiteiten. Daarnaast volgen ze Jazzdans en Moderne dans lessen, leren acrobatiek, Stretching en Pilates. Alle meisjes krijgen speciale lessen om zich voor het dansen op de Spitzen voor te bereiden. Leeftijd van de leerlingen in de Elite dance company is v.a. 4 jaar oud.

mei 15 @ 16:15
16:15 (2h 45′)

Lisanne Geerts, Marianna Stefanovska

Did you like this? Share it!