Klassieke Ballet (9-12 jaar)

Ballet is een elitaire hobby. Slechts enkele kinderen zowel meisjes als jongens in de leeftijd 9-12 vragen om de Balletles te mogen gaan volgen. Als je zulke kind thuis hebt- wees trots, want in deze leeftijd weten de kinderen inmiddels wat betekend hard werken en toch kiezen ze (inmiddels bewust) voor Ballet. Just dat hard werken vinden de kinderen leuk en daar van dan krijgen ze juist veel voldoening. Niet voor niets wordt gezegd: ballet vriendinnen blijven samen de hele leven lang.

Deze leeftijd – is de periode van de pre-pubertijd: de karakter van het kind begint nu aan het veranderen. Daarom zijn er veel jongens in deze leeftijd die plotseling interesse tonen in Klassieke Ballet. In de loop der jaren hebben vele jongens onze balletlessen succesvol gevolgd.

Deze groep met onze balletjuf Marianna volgt de Russische Balletmethode op de lessen. Het opbouw van de les en het volgorder van het leren van elementen, genoeg opdrachten om het uitdaging te hebben om zich verder te willen ontwikkelen en super gezellige optredens. Dat zijn de lessen voor deze groep 9-12 jarigen leerlingen van de Klassieke Ballet.

Wat kan het kind kan verwachten:

  • Gezellige sfeer op de les in kleine groepen
  • Basis van deze les ligt in Russische Ballet methode
  • 1-2 leuke balletoptredens per dansseizoen op een professionele podium
  • Vele extra activiteiten incl. landelijke Dansdag van Het Nationale Ballet
  • Mogelijkheid om aan de RAD/ IDTA Balletexamen voor te bereiden

mei 13 @ 16:00
16:00 (1h)

Marianna Stefanovska

Aanmelden PROEFLES

Did you like this? Share it!