Informatie

Unique lesaanbod
Geniet van de lessen met de beste dansdocenten

Onze ervarende dans- en balletdocenten delen hun kennis en ervaring graag met zowel onze leerlingen als met de collega’s wereldwijd.

Bekijk het lesaanbod en het Lesrooster voor meer informatie:
MEER INFO

Danswedstrijd Team iKDA
Een van de beste Teams in NL

Op basis van de laatste wedstrijdresultaten hoort iKDA Wedstrijd Team tot Top 10 van de wereld. Dit Team doet mee aan de internationale Ballet, Jazzdans en Moderne dans competities sins 2012.
MEER INFO

Lisanne Geerts
Balletdocente en RAD/IDTA docente

Evelina Martinova
Jazzdans, Moderne dans en Contemporary

Marianna Stefanovska
Artistieke leider/ Balletdocente

OnzeVerhaal v.a. het BeginEST. 2006

 Internationale KinderDansAcademie is in 2006 als Marianna Stefanovska Dansschool gestart in Nederhorst-den-Berg met 2 groepjes en binnen een een paar maanden uitgegroeid met nog 2 andere filialen in Kortenhoef en Weesp. Door veel leerlingen uit Hilversum heeft de balletschool in 2007 nog 2 locaties in Hilversum geopend. Later werden de leerlingen uit alle filialen toch bij elkaar naar 1 locatie in Hilversum gebracht en de naam naar “Marianna Stefanovska Balletschool” veranderd.

Wij zoeken niet naar talentvolle leerlingen, wij maken talentvolle leerlingen!

 

Nieuws van iKDA

Inmiddels staat iKDA bekend als toonaangevende dansacademie met veel expertise en innovaties in dans en danspedagogiek.  Als Nederlandse vertegenwoordiger in de Internationale Dance Council van UNESCO werkt iKDA samen met de balletscholen en dansspecialisten uit andere landen aan verschillende initiatieven en projecten in  en voor dans wereldwijd.

Voor onze leerlingen in Hilversum betekend het dat ze naast de expertise van onze docententeam ook kunnen genieten van de mogelijkheden zo als extra workshops met de buitenlandse gastdocenten, optredens en danscompetities in het buitenland. Uiteraard geeft dat alles meer ervaring en hogere dansniveau aan onze leerlingen.