KinderDansAcademie

Dansdocenten

Onze docententeam is onze trots: zij hebben iKDA succesvol gemaakt. Zij delen passie voor dans en liefde voor docentenschap met de leerlingen en hiermee geven kennis en ervaring door aan de volgende generaties.

Marianna Stefanovska
Artistieke leider

Know More

Ik geloof dat het gaat om vele nieuwe ervaringen die goede basis vormen voor de kinderontwikkeling. Het deelname aan de gevarieerde lessen, workshops, optredens dat wij bieden zorgen voor de positive veranderingen binnen de kortste tijd in de persoonlijkheid van het kind. En dat zorgt op zijn burt voor de veranderingen van de nieuwe generatie.Marianna Stefanovska

Lisanne Geerts
Klassieke Ballet, Show dance & Musical dance

Know More

Evelina Martinova
Jazz, Modern & Contamporary

Know More

Wij zijn opzoek naar jouw om ons team te versterken

Vacatures.
Het belangrijkste ingrediënt van ons succes zijn fantastische medewerkers. Wij zijn toegewijd aan het aantrekken en behouden van buitengewone specialisten. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om professioneel te blijven groeien en zich te ontwikkelen. Stuur graag jouw CV en motivatie.

Wij zijn ook opzoek naar:

  • Pilates docent(e) voor meerder uren per week.
  • Ballet-/ dansdocent(e): voor de nieuwe dansseizoen zoekt iKDA dansdocent(en) voor meerdere lesuren op de volgende dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag. Het gaat om de lessen in de ochtend en/of middag-avond.

Wil je een of meerdere van de bovenstaande lessen geven? Ben je (bijna) afgestudeerd en vindt je het leuk om met de kinderen te werken? Zoek je vaste lesuren voor de langere periode? Stuur dan jouw CV naar ons toe.

Join our Team