Klassieke Ballet

Onze klassieke balletles is een goed opgebouwd lesprogramma waarin de kinderen de basis van klassieke ballet op een gemakkelijkere en duidelijke voor de kinderen manier gaan leren. Dit succesvolle lesprogramma is de knowhow van onze balletjuf Marianna. Jaarlijks dankzij deze lesmethode maken vele nieuwe kinderen kennis met Ballet waarbij het opbouw van kennis en danservaring centraal staat.

Jongens Balletlessen.

Wel of geen mode trend maar op iKDA hebben wij altijd jongens op onze Klassieke Balletlessen. En dan zijn onze jongens van verschillende leeftijden. Daarom introduceren wij dit jaar een aparte groep voor de balletjongens tussen 4 en 9 jaar oud. In deze groep komen dus geen meisjes!

MEER INFO

Spitzen lessen.

Om op de Spitsen te mogen dansen is de droom van elk kleine meisje.

In iKDA beginnen wij met het geven van de Spitzen lessen volgens onze eigen lesmethode. Het is een succesvol programma met garantie voor de blessurevrije voetjes.

MEER INFO

Marianna Stefanovska

Je kunt onze balletjuf Marianna op meerdere dagen in de zaal vinden. Zij geeft balletlessen voor zowel regulieren groepen als Elite Dance company maar ook voor de Ballet Wedstrijd Team.

Know More

Lisanne Geerts

Onze balletjuf Lisanne geeft lessen volgens de RAD methode en is op zaterdagen aanwezig.

Know More