Team MSB treedt op de Wereldkampioenschap Ballet 2016

 

Na 2013 en 2014 heeft de Wedstrijd Team van onze balletschool zich dit jaar voor de derde keer gekwalificeerd voor de (IDO) Wereldkampioenschap Ballet dat dit jaar op 23 oktober plaatsvond in Frankfurt/ Wetzlar ( Duitsland).

Na 2013 en 2014 heeft de Wedstrijd Team van onze balletschool zich dit jaar voor de derde keer gekwalificeerd voor de (IDO) Wereldkampioenschap Ballet dat dit jaar op 23 oktober plaatsvond in Frankfurt ( Duitsland).

Voor de derde keer mocht Gabriel Stefanovski mee doen met de WK en dit keer met de categorie Junior- Heren- Ballet- solo dans. Voor de tweede keer ging Noa Jongsma naar de WK en danste zij samen met Naobi Kostense in de categorie Kinderen – Ballet – Duetten (t/m 11 jaar oud). Ook Thyrvi Kostense en Anita Sentcova mochten mee reizen om ons Team te steunen en voor het proef-kijken van de internationale wedstrijden. Juffen Marianna en Viviane hebben de Team begeleid met een groot steun van de ouders team.

Het is een groot eer om namens Nederland ons land te mogen vertegenwoordigen op een evenement van dit niveau. Alle deelnemers moesten zich ook eerst kwalificeren in eigen land en dus de concurrentie en het dansniveau was enorm hoog, ook omdat er slechts 2 deelnemers per land en per categorie mee mochten doen. Naast onze balletschool deden er nog 3 andere deelnemers uit de andere Nederlandse balletscholen aan de WK. Slechts 3 dansacts van de Nationale Nederlandse  Team kwamen in de groot Finale te staan waaronder beiden dansen van MSB Team.

De resultaten:
5-de Plaats en een medaille voor Gabriel Stefanovski
8-te plaats en de medaille voor Naobi Kostense en Noa Jongsma.
Wij zijn enorm trots op onze leerlingen voor de hoge prestatie van onze Wedstrijd Team leerlingen en de docenten team van onze balletschool.

Hiermee hoort Marianna Stefanovska Balletschool nu tot de Top 10 Wereld beste BALLETscholen voor kinderen.

Did you like this? Share it!

Leave Comment